måndag 11 juni 2012

Trevligheter, också!

Nationaldagen den 6 juni firade vi i parken vid Vivstavarvs Herrgård. Det var strålande sol och de svarta åskmolnen snurrade runt i periferin utan att komma in över firandet. Bilden föreståller ungdomar som spelar i en trumkår. Det var barn från 8 till 18år och både pojkar och flickor.

Timrå manskör underhöll med traditionella svenska sommarsånger och då var så klart "farbror" Göran Söderlund med och sjöng och "faster" Aina Söderlund höll i Röda Korsets fika- med -bröd framställning. Jag träffade gamla vänner från tiden på Sundsvalls flygledning och Åke sprang som vanligt ihop med gamla Timrå-kompisar. Vi fick en fin dag i strålande sol.

Dagen efter var vi på studentuppvaktning för Kickis "plast"son, Nicklas Silversved. Den hölls i trädgården vid storasyster Mikas bostad och även där lyste solen klart. Nicklas mamma stod för maten och den var fantastisk. Jordgubbstårtan som avslutade det hela var underbar. Nicklas fick så klart en hel del presenter,bl.a. hade vi köpt ett presentkort och två ölglas med fotbollsfötter.
Nicklas är ju fotbollskille, så glasen passade fint.


Nu är det ny vecka med sjukhusbesök inplanerade för vissa av oss. Hörs igen/MargS


Inga kommentarer: