lördag 25 augusti 2012

Bara bra saker

1/ P-O har fått svar på proverna som togs vid operationen och ALLT SER PERFEKT UT! Inga spår av stygga celler i något av de 24 prover de tog från lymfkörtlarna.

2/ Kickis 14:e operation av den brutna handleden gick enligt ritningarna. Hon har så klart ont som bara f-n men det kommer att bli bra, äntligen.

3/Vi har "hittat" lite extra pengar och köpt nya möbler till vardagsrummet.

Det blev supermysigt och mycket ljusare än det var med den stora, mörkgröna hörnsoffa vi hade förut. Den har nu flyttat in på loppis och väntar på ny ägare.

4/ Så tog jag ett par tusen från sparandet och köpte ny overlockmaskin. Jag fick sån sylust och att gå på lån från Monica är ohållbart i längden.
Detta är min nya pärla, en Singer, gammalt hederligt märke. Farmor Anna hade en trampmaskin av det märket som hon fortfarande använde långt in på 60-talet. Nu väntar jag bara på, att den vanliga symaskinen ska komma hem från service, sen ska det sys minsann.Bilder på det nysydda kommer med tiden.
 
Ha det bra alla därute/MargS
 
 

1 kommentar:

inghem sa...

Kul om Du kommer igång med bloggandet igen! Det låter underbart att allt var OK med PO. Nu får vi hålla tummarna (tummen) för att Kickis operation visar sig ha gjort nytta <3