söndag 24 juni 2007

Söndagen efter midsommar.

I dag är det sol och 23 grader varmt. I går när vi var i Helsingör med Sandströms började det också fint men ändrade sig med tiden till kraftiga regnskurar. Vi lyckades undkomma den första genom att sitta på ett fik men nummer två kom just när vi gått av färjan i Helsingborg och oj så blöta vi blev på de få meterna till parkeringen!
Det var en trevlig dag med strosande in i och ut ur diverse affrer för mig och Margareta och bara strosande för våra gubbar. Lite sprattel-vatten-shopping förstås. Det hör ju till dessa resor.
Nu är det snart juli och då kommer en invasionsvåg till oss. En efterlängtad sådan. Den 2 juli kommer Kicki och P-O med sin nya husvagn. De ska stå på campingen i Borstahusen. De åker redan den 4 till "fastrarna" i Åhus. Den 19 kommer Anneli och Emma och stannar till den 24. Den helgen tror jag vi ska fara och hälsa på fam. Voss i Tjörnarp. Där kan ju flickorna bada och ha det skönt eftersom det är strandtomt och otroligt skönt och vackert.
Hoppas annars töserna nöjer sig med Helsingör. Jag personligen tycker Köpenhamns Ströget är överskattat, jobbigt och dyrt och det är resan dit också.
Nåja, vi får väl se vad som händer.

Inga kommentarer: