onsdag 21 juli 2010

Trevlig vecka

I torsdags, 15 juli, kom Peter och Marie från Göteborg på besök. Vi möttes första gången för ett par år sedan på Lanzarote. Samma år firade vi påsken hos dem och tanken var att de skulle komma till oss och gå på Landskrona-Karnevalen samma år. Diverse oförutsedda händelser kom emellan men nu blev det av. Så på fredagen tog vi först en rundtur genom stan, fikade på Café Way Out vid Citadellet och tog en titt inne på borggården också. Kvällen tillbringade vi med kalla öl i 60-talstältet. Härlig musik och toppenstämning. På lördagen for våra gäster vidare till Vordingborg och andra vänner.

Under helgen tog vi det bara lungt, måndagen innehöll en tur till Stoff o Stil och resten av den dagen jobbade jag som en iller med att tillverka Maries beställda prylar. Innan måndagen var slut hade jag sytt 1 väska  och 1 förkläde helt klara och påbörjat 1 väska till. Den var klar mitt på tisdagen när Marie och Peter återkom på hemväg mot Göteborg.

Idag är det onsdag och vi är hundvakter åt grannens franska bulldogg Allan, ett snörvlande charmtroll som ska var hos oss två dagar medan matte och hussse jobbar. Han håller normalt en fart av 100 knyck men gillar inte värmen så dagen blir nog lugn trots hans energiska lilla kropp.

I morgon kommer Sandströms på middag och då ska vi prova det röda slottsvin från LaBaronnerie vi släpade hem från Frankrike. Mums.

Ha det bra/MargS

Inga kommentarer: