lördag 13 november 2010

Än är det inte slut

på eländet denna höst!
Tobbe fick lov att läggas in på sjukhusest igen i går, fredag. Denna gång på njurmedicin. Hoppas nu bara att hans Mia-njure inte har tagit skada av allt han gått igenom de senaste månaderna.
Lotta kämpar vidare med cellgiftsbehandlingen mot sin lungcancer och där kan vi inte vänta någon större förbättring på länge än.
Häromdagen halkade Mia i källartrappan hemma i villan och vred knät så illa att det blev akuten. Det är dock inget som behöver åtgärdas utan det räckte med att läkaren tappade ur en massa vätska och beordade henne att inte belasta benet på minst en vecka. Så hon hoppar på kryckor.
Själv blir jag bara snyggare och snyggare :D. Blåklockorna är snart borta och i onsdags var jag till vårdcentralen och fick stygnen borttagna.

Men tråkigt nog så blev Kents Maria tvungen att begära sin mekaniska verkstad, Mohög Ljughem, i konkurs i går. Hon har kämpat för detta företag i en massa år. Jag vet inte riktigt hur länge men minst 12 i alla fall och lagt hela sin själ och all tid i att rädda arbetet för de anställda. Men nu gick det inte längre. Det känns naturligtvis hemskt men ändå..... Nu kanske hon kan få ett normalt jobb där hon slipper oroa sig för varje utbetalning av löner och betalning av fakturor och vänta på kunder som är sena med sina betalningarna.  Men första känslan måste ju vara ett bittert misslyckande.

MEN NU FÅR DET BANNE MIG VARA SLUT PÅ SKITEN!!!!!

På måndag ska Kicki gå och titta på en lägenhet som vi blivit erbjudna. Den ligger på nedre Haga alldeles utanför Sundsvalls stadskärna. Och precis som vi önskat är det en s.k. pluslägenhet, har inglasad balkong och ligger högsta upp i huset. Hiss finns så klart. Det ser ut som om "vårt" hus är högre än de framför vilket borde innebära att vi får fin utsikt ner över hela stan och kanske också en bit av hamnen. Om nu bara allt ser bra ut , t.ex. med köksinredning o.dyl. kan det bli vårt nya hem fr.o.m. februari nästa år. Fast det är väl bäst att inte ta något för givet. Hon tittade ju på en annan lägenhet i samma område för en tid sedan och dömde ut den direkt. Så, ja, vi får se vad som händer. Som jag sagt tidigare flyttar vi inte till något som inte motsvarar våra förväntningar.
Så det så!!!!
Ha det. Hörs snart igen/MargS

Inga kommentarer: