fredag 19 november 2010

Fredag 19 november

och idag har det snöat! Stora vita lappvantar yrde kring i vinden under nån timme. Men nu är den borta, inte ens slask kvar. Tobbe har fått komma hem igen och han har börjta på Gå-skolan. Hur det gått med lägenhet för honom vet vi inte. Hans läkare på njurmedicin gick i taket när han hörde att Tobbe inte fått någon hjäkp och han skulle göra vad han kunde vad avser påtryckningar.

Kicki var  ju och tittade på en lägenhet åt oss i måndags och den var fin. Hon rådde oss att tacka ja till den och det har vi nu gjort. men erbjudandet går alltid ut till tre sökande i taget och därför vet vi inte hur det går förrän alla tre har svarat och det ska vara gjort senast 21/11 så på måndag får vi veta om den blir vår. Fast så klart kom det in ett till erbjudande precis när jag tackat ja till den första. En trea som ligger precis där vi vill bo men den är sämre planerad och balkongen är mindre och...Ja, jag vet inte men det lutar åt att vi så klart tar lägenheten i Skönsberg om vi får den för säger vi nej till den kanske vi blir helt utan igen. Det kan ju vara många som är intresserade av den på Skönsmon. Om det blir lgh 1 blir det flyttning i februari.

Vi har beslutat strunta i att resa norrut över jul/nyår och spara de pengarna till flyttningen. Då har vi råd att ta en flyttfirma och slipper hålla på med bilhyra och bärhjälp osv. De kommer hit, tar med sig rubbet, kör upp det till Sundsvall och bär in allt. Det kommer väl att kosta 17.000-20.000. Jag ska be om offerter från några fler fimor.

I morgon ska jag ta ett foto av mitt "nya" utseende och lägga ut det så får ni se resultatet av op. ett.
Ha det så länge. Kram/MargS

Inga kommentarer: