torsdag 4 augusti 2011

Biluppdatering

Hittills allt under kontroll och det beror säkert på vännerns hållna tummar :-D! Alnöverkstaden visade sig ägas av chefen för Räddningstjänsten på Alnö och alltså en gammal bekant  till Åke. Han provkörde och sedan fick vi tid dagen efter för en första (?) åtgärd. Igår "bussade han om" drivknutarna och pressade in maximalt med smörjmedel, smorde en gnällande gummidamask vid vänster framhjul och gav oss 50-100 mil att köra för att märka om det blivit bättre med skakningarna. Något fel på växellådan kunde han inte märka! PHU!!!!. Priseet blev 10% av det summa Volvo skulle ha, d.v.s. 900 kr.
Igår kväll tog vi en tripp ut till Mia i Bergeforsen och visst skakar det fortfarande men väsentligt mycket mindre. Så nu hoppas vi på friskförklaring av det gamla skrället om ytterligare några mil. Om så inte skulle vara fallet så lovade Alnö-Sune att fortsätta fixandet på billigaste möjlig sätt. Den som lever får se

I morgon kväll kommer Erik och Gerda från Köpenhemn för en helg tillsammans med oss. Det ska bli kul fast Åke gruvar sig lite för språket! Och på lördag ska vi till Gustaf Adolfs kyrka för att titta på när Mika och Danne gifter sig och mina flickor svassar omkring i sina, av mig sydda, klänningar.
By for now/MargS

Inga kommentarer: