söndag 23 oktober 2011

Åter en helg är över.

I fredags, 21/10 hade vi Anders o Birgitta Edlund här på middag. Åke och Anders "försvann" in i gamla minnen från Brandsta-tiden och det var kul att höra dem skratta åt historier om arbetskompisar och allt bus. Vi fick en helt underbar rosenbukett och den står lika fin idag, 2 dagar senare, vilket man får vara tacksam för när det gäller rosor.

I morse visade vädret sig från sin bästa sida och utsikten från sovrummet var fantastisk med rosa moln som speglade sig i havet.

Vi bestämde oss för att uppliva riktigt gamla minnen från mitten av 70-talet när vi och barnen gick Korpens Gå-bingo vid isladan i Timrå. Ett år vann vi mest hela den säsongen och fick åka till Stockholm för att representera Timrå vid SM för familjekorplag på Skansen. Vi bodde på hotell mitt emot Centralen och barnen tyckte det var spännande värre att bo i en svit med lyx och flärd. Tävlingen gick också bra, vi vann faktiskt andra pris, en LisaLarsson-hund.

Usch så fort tiden går, vår lilla Mia millimeter som hoppade hopprep så bra och bidrog till vår fina placering, är nu 45 år och har tre barn, varav äldste sonen är 27 år fyllda.
Konstigt när ungarna är äldre än vi föräldrar.

Nu ska jag ringa Kicki och planera för vår gemensamma minikryss med Vikinglines Cinderella till Mariehamn på tisdag. Flamingokvintetten spelar och Osten Eriksson står för underhållningen. Det blir säkert trevligt.
Återkommer/MargS


Inga kommentarer: