onsdag 10 mars 2010

Lite av varje

I dag är det onsdag och veckan har hittills varit både trevlig och o-dito. Måndagen tillbringade jag i sängen efter en natt med kramp i ben och rygg. Det blev slöande, läsande och tv-tittande för hela slanten. Åke var med bilen på besiktning och det gick inte bra. Det blev tvåor på spindellederna på båda sidor. Jag ringde runt och kollade priser på några verkstäder och det skilde massor på priset. Märkesverkstaden skulle inte byta bara spindellederna utan hela länkarmarna (originaldelar) och det skulle kosta över 4.000:- och OK skulle ha c:a 3.000.- för det jobbet. Mekonomen som tyckte det räcker mer än väl med att byta spindellederna eftersom det var där felet satt, begär 1.526.-. Gissa var vi bokade tid? Den verkstaden ligger dessutom bara två kvarter från oss.

På tisdagen var jag på målningen och sedan tog vi en SoS-tur för inköp av nytt klänningstyg. Varför? Jo, den klänning jag började sy för någon vecka sedan, klippte jag efter samma mönster som den gröna jag hade på guldbröllopet och när jag provade den hade den passformen av en säck. D.v.s. den var för stor. Jag provade att sy om den men det gick inte med den modellen utan jag klikppte om den till kjol och topp. Dock är jag inte nöjd med den utan den får krypa in i skåpet till senare (om det blir något senare, den kan hamna i soporna också!) Alltså blev det ett nytt tyg inköpt igår och det blir en ny modell också. Jag hittade den i nyaste Burda och den ser toppensnygg ut på bilden. Hoppas resultatet blir så också. Den ska klippas i morgon har jag tänkt mig.

Idag var det meningen att jag skulle lösa in födelsedagspresenten från Åke, pedikyr och manikyr på TechFuturum, men de ringde i morse och "min" flicka hade blivit sjuk. Jag fick ny tid på måndag morgon men den som väntar på något gott....o.s.v.
Idag har vi också varit hundvakter åt JJ och när Lone hämtade honom, tog hon samtidigt med sig paketet med väskan till Ea. Eftersom Lone ska på begravning i Helsingör på fredag, postar hon paketet där. Det är tokdyrt att posta det här, 150 SEK att jämföra med 60 DKR om det postas i Danmark.

I morgon är det dags för sista parafinbadet av händerna och sedan är det uppehåll på behandlingen tills i höst och resten av torsdagen ska som sagt, ägnas åt klänningen. Håll tummarna att den blir bra!

Nu är det Det okända och sedan Fuskbyggarna. Ha det bra. Byebye.

Inga kommentarer: