lördag 19 juni 2010

Rörande

Då har vi varit på Kronprinsessbröllop. Hon är fantasktisk! Såg ni när hon blinkade åt Daniel och när hon smekte hans kind när hon såg att han grät. Och vilka folkmassor - kring en halv miljon, alltså 500.000 personer från stora delar av Europa och även några från resten av världen. Nyhetswebsidor har kraschat på löpande band, för så många i länder som inte hade egna utsändningar ville också följa bröllopet.

Tänk att man är så gråtmild! Jag snyftade nästan lika mycket som på mina ungars bröllop. Nu väntar vi på festen, bröllopsvalsen och den, enligt rykten, tre (3) meter höga tårtan.

För övrigt så är det dags att tänka på semesterkläder. Nya baddräkten har kommit och sitter bra, med undantag för att axelbanden är något korta. Hoppas de töjer sig litet annars får jag försöka trolla. Åke har också köpt nya badbyxor, fast han påstår att han inte ska bada. Prognoserna för Cezac där La Baronnerie ligger lovar dock sol och 25-30 grader varmt, så det blir säkert aktuellt med dopp i poolen även för honom. Nåja, det visar sig med tiden. Rapport och förhoppningsvis även bilder följer.

Inga kommentarer: