söndag 13 september 2009

Guldbröllop

Det var det det! Igår kväll träffade vi ett antal familjemedlemar, annan släkt och några goda vänner på restaurang Tandoori House i Sundsvall för att fira Åkes och min 50-åriga bröllopsdag. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat, många gamla minnen och massor av skratt. Det skålades också en del.

Middagen avslutades med en underbar bröllopstårta i flera våningar med ett brudpar på toppen! Dekoren var i guld med guldrosor och guldpärlor och var en present från våra barn. Eftersom den var jättestor så blev det en del över och den delen står nu i frysen här och ska åka med till Mora för att ätas upp tillsammans med den flaska äkta champagne vi fick av Monica och Benke i torsdags, då vi åt middag hos dem. I Mora ska vi nämligen fira 12 september igen då Ingrid fyllde jämna år samtidigt som vårt äktenskap fyllde jämna år.

Men redan på morgonen öppnade vi det paket vi fått av Lone och JohnJohn. Det innehöll ett stort glasfat designat av Ulrika Hydman-Vallien, från hennes Hjärteserie. Underbart!

Nu ska vi ta en promenad och arbeta bort en del av tårtkalorierna. Byebye.

Inga kommentarer: