lördag 2 oktober 2010

Lördag eftermiddag

Idag har Torbjörn fått lämna intensiven och ligger nu på en vanlig avdelning. Läkarna är nöjda med alla hans värden så här långt. Han har väl inte full kontroll över verkligheten ännu på grund av alla smärtstillande medel han får. I morse hade han ringt sin syster och varit riktigt sur. "Här har jag legat i 14 dagar och inte fått ett enda besök av någon!" Men han får vara hur sur eller glad eller ledsen eller vad f-n han behöver vara. HAN LEVER och barnen har sin pappa kvar, något decimerad men levande.

Den andra frågan, den om vårt köp av lägenhet, har inte löst sig lika bra. Vi blev överbjudna av en ny intressent och nu tycker vi det passerat smärtgränsen. Vi hade tänkt använda en hel del medel till att renovera men då vill man ju inte lägga för mycket på köpet. Nu har vi ett par andra lägenheter på gång inne i Sundsvall och den ena vore toppen att få. Fem trappor upp med balkong mot söder och havsutsikt. Nu gäller det att hålla tummarna igen.

I förmiddags hade jag och Marianne var sitt bord på Lions loppis.Det gick väl sådär. Ett par hundra i vinst och lite mindre "skräp" att flytta med sig. Och kaffeservisen jag haft på Tradera fann också en köpare. Ingen guldgruva där heller men många bäckar små.........................!

Uppdatering ang.Tobbe följe
/MargS

Inga kommentarer: