fredag 1 oktober 2010

Uppdatering 1

Om onsdagen var hemsk var torsdagen rent förfärlig. På förmiddagen ringde en förtvivlad Mia och berättade att de ringt från sjukhuset och sa att hon skulle skynda sig att hämta barnen då Torbjörn troligen inte skulle överleva dagen. Blodförgiftningen hade spridit sig och han hade vätska i hela kroppen. Stackars Mia grät så hon inte kunde köra så Kicki och P-O körde henne till Härnösand för att hämta Ida och Niklas. När de kom in till Torbjörn låg han djupt nedsövd och allt var mycket ovisst.

Under dagen lyckades dock läkarna stabilisera honom och på eftermiddagen tog de, i samråd med barnen, beslutet att amputera benet för att om möjligt rädda hans liv. Operationen gick bra och läkaren var efteråt försiktigt positiv. Och där är vi nu i tidig fredag morgon.

Vad gäller den i sanmmanhang lilla frågan om lägenheten, så tittade Kicki o P-O på den och sa att den var mycket sliten men det var mest ytskikten som behövdes åtgärdas direkt. Huset och yttermiljön var trivsam och lägenheten hade stor potentional att bli en pärla. Det blev budgivning och just nu ligger vårt bud högst.

Det artar sig till ytterligare en förfärlig och stressande dag. Jag återkommer/MargS

Inga kommentarer: