torsdag 7 oktober 2010

Torsdag i den "inte fullt så hemska" veckan.

Igår hade Tobbe hög sänka, 400!, och mådde inte så bra. Han fick åka ner på operation igen för "putsning" av stumpen och provtagning. Hoppas inte det dyker upp något mer för jag tror denna mentala berg-och-dalbana är fruktansvärd för hela hans familj inkl. exet Mia, vår dotter. Hans stackare mamma förlorade sin make i en massiv hjärtinfarkt på parkeringen utanför livsmedelsaffären i Matfors för inte alltför länge sedan och nu är ende sonen allvarligt sjuk.

På lägenhetsfronten är det lugnt. Vi har varvat ner betydligt och väntar i ro på att Lägenheten med stot L ska erbjudas oss. Vi har sett den på nätet och anmält vårt intresse men den är så fin att det säkert är många med längre kötid än oss som vill ha den.

Kicki har fått problem med armen igen och hon var på röntgen i måndags. Det är en benbit som ligger lös och nu ska hennes ortopeder avgöra om det går att enkelt ta bort den eller om den måste sättas fast för stabiliseringens skull. I första fallet blir det bara ett litet hål men i andra fallet blir det en riktig operation igen och det blir i så fall den fjortonde operationen på hennes hand och handled sedan vurpan för nio år sedan.

Då tycker man att det ska vara nog med bekymmer ang. olika aspekter av våra barns liv men på toppen så varnar myndigheter runt om i världen för terrorhot mot storstäder i, framför allt, Tyskland och Frankrike och gissa var Kent är - i Berlin. Men inget har hänt ännu och i morgon åker han hem, så det är nog lungt.

Håll tummarna för mina ungar/MargS

1 kommentar:

Emma sa...

Förstår att det är mycket nu för er mormor ucha.
men allt kommer att bli bra till slut. Längtar tills ni flyttar hem för sakner min mormor och morfar så mycket.
Jätte många kramar till världens bästa morföräldrar<3