fredag 15 maj 2009

Näst sista dagen

I kväll kommer Nina hem. Sarah hämtar henne på flygplatsen och kör henne hit och de beräknas komma vid 23-tiden. Vi sitter nog inte uppe och väntar för det är ju ingen risk att vi inte vaknar när de kommer. Hundarna lär larma!

Nu har vi gjort allt vi planerade inför Ninas hemkomst. Hundarna är nykammade och sovrummet är riktigt grundligt städat. Åke har till och med klättrat på stegen och gjort rent ovanpå högtalare och luftkonditionering. Fönstren på övervåningen är tvättade, sängkläderna vädrade och sänglinnet nytvättat. Kylskåpet är urstädat, golven dammsugna och svabbade och allt är tipptopp. Jag har bakat matbröd i bakmaskinen och vi har varit till lilla kiosken och köpte pålägg så det finns att ta till tet i natt. Dessutom är bilen nytvättad och skiner ikapp med solen.

Nu funderar vi bara på hur det är tänkt med transport av oss till flyget. Ska Sarah köra oss när hon åker hem härifrån eller ska Nina köra? Då kanske vi kan ta en tur till Nicosia först och se hur Sarah bor Vi har ju inte varit dit på hela tiden trots att vi funderat på det. Det har kännts lite motigt att ge sig ut på okända vägar med trafiken på "fel" sida, speciellt som vi hört att de kör ännu värre i Nicosia än i Pafos. Dessutom är det ju inte gratis att köra heller. Även om bilen inte är vår och vi inte behöver tänka på de fasta kostnaderna, så kostar bensinen en hel del, 0,85 euro eller nåt ditåt per liter.

Nu har jag suttit en lång stund och kämpat med kopiering av mina filer i denna dator utan att lyckats. Jag har tänkt kopiera över dem till ett USB-minne. Nina är duktig på dator så vi får slå våra kloka ihop i morgon och se om det lyckas då. Vi har ju tid på oss eftersom vi inte måste vara på flygplatsen förrän 01.25 söndag morgon!

Men jag ska försöka själv en gång till först. Wish me luck. Bye.

Inga kommentarer: