söndag 3 augusti 2008

Tomt och tyst

I går kväll for Gunilla och Bodo åter hem till Sundsvall och vi blev ensamma efter några intensiva och glada dagar. De kom på onsdagen och vi tillbringade kvällen med att snacka så klart. Torsdag morgon åkte vi i vår bil, den sväljer mer gods, till Puttgarden och bunkrade. Det tog hela dagen för vi fick stå i bilkö vid återfarten från Tyskland i två timmar!!! Av detta lärde vi oss att aldrig ta en Puttgardentripp på sommaren.

Fredagen tillbringade våra gäster på Ven med att sightseea och bada och de hade en underbar dag. Vi hade lunchbesök av Erik och Gerda från Köpenhamn. Det var som vanligt trevligt att fördriva några timmar med dem. De är så pigga och glada båda två och har så mycket att berätta från alla sina resor runt världen. Just när de åkt kom norrlänningarna åter och kvällen fördrevs på balkongen med vin och prat.

På lördagen tvättade vi och promenerade runt stan och handlade och lunchade och snackade och fikade och åt middag och trivdes allmänt tills våra gäster packade in alla sina inköp och vände nosen norrut. Gunilla ringde i morse och berättade att det hade tagit dem 8,45 och att de var hemma i sina egna sängar vid fyratiden.

I morgon ska jag till VÄla och kolla hur det blir med linser. Det blir spännande. Jag hör av mig med resultat.

Inga kommentarer: