onsdag 30 juli 2008

Solig onsdag

Solen strålar, idag med! Kl. 8 var det 45 i solen och 24 i skuggan och det behövs regn nu för all växtlighet börjar se brunbränd ut. Vi har vevat ut markisen och ännu så länge kan man sitta i skuggan under den men om ett par timmar är det nästan för varmt eftersom vår balkong har rakt söderläge.

I eftermiddag kommer Gunilla och Bodo. Det kör från Göteborg på förmiddagen och stannar till vid Norrvikens Trädgårdar utanför Båstad en stund, så vi väntar dem fram över dagen nån gång. De har för"varnat" om att de vill laga middagen idag (hade de läst om mina stenhårt grillade biffar tro?) och det har vi naturligtvis inget emot. Eftersom Bodo är kock så ser vi fram emot detta mål med stora förväntningar.

Nu ska jag gå och göra en planering inför fredagens lunch för de danske. Vi måste besöka Systembolaget för första gången sedan vi flyttade hit ner för vi har ingen snaps hemma och ölen är också slut liksom rödvinet. Men jag kom just på att vi kan göra en prisjämförelse mellan Systemet och BottleShop som ligger precis på andra sidan Öresundsbron. Kanske det skulle löna sig att ta en tripp dit! Mot respektive hemsida med språng= knapptryckning!

Inga kommentarer: